Varm paraffinbehandling

Ønsker du blød og smidig hud på fødderne, bedre blodomløb og stærkere negle og hud på fødderne? Eller lider du af tør hud, ru hud eller revner, eksem, psoriasis eller gigt? Så kan en paraffinbehandling gøre underværker for dine fødder. Perfekt som afslutning på din fodbehandling, når du vil forkæle dig selv og dine fødder.
Har du hudproblemer på fødderne eller problemer med gigt eller dårligt blodomløb? Så skulle du prøve en dybdegående og plejende behandling med paraffin, næste gang du besøger os.

Hvilke fordele giver en paraffinbehandling?

En paraffin-behandling virker i dybden, så du får gjort tør, ru eller revnet hud mere smidig. Samtidig åbner behandlingen med den lune paraffin porerne i huden, så fugt og næringsstoffer får nemmere ved at trænge ind i huden.

Endelig går paraffinen ind og lindrer gigt og andre smerter i led og muskler, ligesom den øger blodcirkulationen. En paraffinbehandling af fødderne hjælper også på eksem og psoriasis.

Efter behandlingen er hud og negle på fødderne blevet styrket, så de ikke så let bliver beskadigede af hverdagens brug og slitage.

Hvordan foregår en paraffin-behandling?

Vi tilbyder udelukkende paraffinbehandling af fødderne i forbindelse med anden fodbehandling i klinikken. Det er en behagelig afslutning på behandlingen, der ikke tager mere end cirka 20-30 minutter ekstra. Men effekten af behandlingen vil du mærke længe efter.

Selve behandlingen foregår ved, at fødderne først masseres med en nærende fodcreme. Derefter dyppes de i den lune, næringsrige paraffin. Efter et lille øjeblik tages fødderne op igen og pakkes ind i plastfolie og et håndklæde, der kan holde på varmen.

Efter 10-15 minutter fjernes paraffinen fra fødderne igen. Så snart paraffinen er fjernet, mærker du straks det forbedrede velvære, den blødere hud og de øvrige fordele, som en paraffinbehandling giver dig og dine fødder.

Husk at bestille din paraffinbehandling samtidig med, at du bestiller tid til fodbehandling i klinikken.

I klinikken kan du betale med kontanter eller MobilePay