Om fodklinikken Hos Bente

Har du brug for at få ordnet negle, lider af fodsvamp, neglesvamp, ligtorne eller har andre lidelser eller problemer med fødderne? Så får du den bedste behandling Hos Bente. Hun har over 30 års erfaring og har drevet fodklinikken siden 1986. Udover almindelige fodbehandlinger tilbyder vi også en lang række andre behandlinger, der giver både velvære og lindrer gigt, smerter og hudproblemer på fødderne.

Når du skal have behandlet dine fødder, er det vigtigt, at du får valgt en fodklinik, som du er tryg ved og som du ved, har både fagligheden i orden og mange års praktisk erfaring med behandlinger af fødderne.

Dine fødder er i trygge hænder

Disse krav får du opfyldt til fulde i vores fodklinik. Her har Bente Pehmøller drevet fodklinik i Sønderborg siden 1986. Det betyder, at hun har over 30 års erfaring med fodbehandling. Så her er du og dine fødder altid i trygge hænder.

Lægeeksamineret fodplejere sikrer høj kvalitet

Samtidig anvender hun kun lægeeksaminerede fodplejere, der har modtaget den samme, grundige uddannelse som hun selv.

Som lægeeksamineret fodplejer har du modtaget minimum 495 lektioner I anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og læren om alternativ behandling. Derudover skal du have minimum 300 lektioner i teori og praktikfag, ligesom du skal have stor viden om hygiejne og kvalitetssikring af din behandling.

I dag har klinikken tre lægeeksaminerede fodplejere ansat. De assisterer med behandlingen af klinikkens mange faste patienter.

Dem møder du i klinikken

Bente Pehmøller –  Ejer af fodklinikken ”Hos Bente”. Medlem af SADF (Sammenslutning af Danske Fodplejere). Træffes mandag til fredag efter aftale på telefon 74430355.

Der kan i klinikken betales med MobilePay på 69066