Kontakt

Lider du af ligtorne, fodsvamp, hammertå, nedgroede negle eller andre lidelser på fødderne, kan du med fordel kontakte fodklinikken ”Hos Bente og Louise”. Vi er lægeeksaminerede fodplejere og har over 34 års erfaring med fodpleje og behandling af fødderne. Så hos os er dine fødder altid i kyndige og trygge hænder. Kontakt os allerede i dag. Vi træffes på telefon 7443 0355. Skriv til Bentemail@Hos-Bente.dk eller Louise mail@Hos-Louise.dk 

8 + 3 =

Skriv besked til klinikken

Har du spørgsmål ang. Behandlinger eller andet skriv det i besked og vi svarer dig hurtigst
muligt.

Du kan også bestille tid på telefon 74430355

Har du brug for kyndig og erfaren behandling af dine fødder, er fodklinikken ”Hos Bente & Louise” det rigtige valg. Vi har over 30 års erfaring med alle former for fodpleje og -behandlinger. Så vi kender de forskellige problemer og lidelser indgående, uanset om det drejer sig om:

Vi tilbyder også en række andre behandlinger af dine fødder. F.eks. tilbyder vi en lækker paraffinbehandling af dine fødder, der løsner op for hård og fortykket hud og tør hud og revner, samt giver større velvære og lindrer f.eks. gigt, psoriasis og andre lidelser i fødderne.

Vi giver også fodbehandlinger til dig, som har helbredstillæg. Husk at du skal have godkendt behandlingen først, før vi kan påbegynde den. Du kan læse mere om fodbehandlinger med helbredstillæg her.

Vil du vide mere om fodklinikken ”Hos Bente”, kan du læse mere om Bente Pehmøller og hendes team af lægeeksaminerede fodplejere her. Her kan du også læse mere om, hvor omfattende en uddannelse vores fodplejere rent faktisk har gennemgået.

Vi glæder os til at se dig!

I klinikken kan du betale med kontanter eller MobilePay