Fodklinikken Hos Bente v/ Bente Gundersen Pehmøller

Kontakt

Lider du af ligtorne, fodsvamp, hammertå, nedgroede negle eller andre lidelser på fødderne, kan du med fordel kontakte fodklinkken ”Hos Bente”. Vi har udelukkende ansat lægeeksaminerede fodplejere og har over 30 års erfaring med fodpleje og behandling af fødderne. Så hos os er dine fødder altid i kyndige og trygge hænder. Kontakt os allerede i dag – enten ved hjælp af formularen herunder eller kontaktoplysningerne nederst på siden.

2 + 7 =

Skriv besked til klinikken

Ønsker du at bestille en tid så skriv venligst dit telefonnummer i meddelelsen. Vi vil så hurtigst kontakte dig for at bekræfte tidspunktet eller finde en anden ledig tid som passer dig.

Du kan også bestille tid på telefon 74430355 eller 51902286

Har du brug for kyndig og erfaren behandling af dine fødder, er fodklinikken ”Hos Bente” det rigtige valg. Vi har over 30 års erfaring med alle former for fodpleje og -behandlinger. Så vi kender de forskellige problemer og lidelser indgående, uanset om det drejer sig om:

Vi tilbyder også en række andre behandlinger af dine fødder. F.eks. tilbyder vi en lækker paraffinbehandling af dine fødder, der løsner op for hård og fortykket hud og tør hud og revner, samt giver større velvære og lindrer f.eks. gigt, psoriasis og andre lidelser i fødderne.

Vi giver også fodbehandlinger til dig, som har helbredstillæg. Husk at du skal have godkendt behandlingen først, før vi kan påbegynde den. Du kan læse mere om fodbehandlinger med helbredstillæg her.

Vil du vide mere om fodklinikken ”Hos Bente”, kan du læse mere om Bente Pehmøller og hendes team af lægeeksaminerede fodplejere her. Her kan du også læse mere om, hvor omfattende en uddannelse vores fodplejere rent faktisk har gennemgået.

Vi glæder os til at se dig!

Der kan i klinikken betales med MobilePay på 69066