Gavekort til en fodbehandling Hos Bente og Louise

Vil du gerne forkæle et familiemedlem, en god ven, eller en anden som du holder af med det bedste, der kan ske for deres fødder? Så giv dem et gavekort til en fodbehandling i fodklinikken ”Hos Bente og Louise”. Her kan den heldige modtager af gavekortet få foretaget alle former for fodbehandlinger af erfarne og veluddannede fodspecialister. 

Klager et af dine familiemedlemmer eller en god ven over gener med fødderne, skal de da have et gavekort til en fodbehandling i fodklinikken ”Hos Bente og Louise”. Her kan de få ordnet alt lige fra nedgroede negle over at slippe af med tør, sprækket hud på fødderne og til at få lindret gigtsmerter og psoriasis-angreb på fødderne, eller bare en fodbehandling for velværets skyld.

Fodklinik med over 30 års erfaring

Fodklinikken “Hos Bente og Louise” har været en fast del af gadebilledet i Sønderborg lige siden starten i 1986. Her åbnede Bente Pehmøller som nyuddannet klinikken, og har siden holdt sønderborgensernes fødder sunde og raske.

I dag er der Bente og Louise partnere i den moderne klinik, som tilbyder en bred vifte af fodbehandlinger. Det betyder, at vi kan give den lykkelige modtager af gavekortet en professionel behandling, uanset om de lider af:

Eller måske har diabetes-relaterede problemer med fødderne.

Sådan køber du et gavekort til en fodbehandling

Kunne du tænke dig at give et gavekort til en fodbehandling, kan du bestille gavekortet telefonisk. Så ligger det klar til afhentning i klinikken. Du kan også bestille gavekortet ved hjælp af formularen her på siden. Så kan du hente og betale for gavekortet i vores klinik fra den førstkommende hverdag.

HUSK: Gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen. Så bestil gavekortet i dag, og glæd én, du holder af med en lækker fodbehandling hos fodklinikken ”Hos Bente og Louise”.

I klinikken kan du betale med kontanter eller MobilePay