Effektiv behandling af fodsvamp

Fodsvamp er et smitsomt, kløende udslæt af gærsvampen Tinea Pedis. Den trives især på fugtige steder, hvor huden danner folder – f.eks. mellem tæerne. Den mest effektive behandling af fodsvamp får du ved at gå til en lægeeksamineret fodplejer. Dem finder du hos fodklinikken ”Hos Bente & Louise”. Her har vi over 30 års erfaring med fodpleje. Det sikrer dig en effektiv og tryg behandling af fodsvamp og andre fodrelaterede lidelser.

Fodsvamp opstår oftest mellem tæerne eller på undersiden af tæerne. Her er der det rigtige, fugtige klima, der får gærsvampen Tinea Pedis til at trives. Svampen er en del af hudens normale flora, men fugt og høj varme er med til at øge dens vækst.

Fodsvamp ses om en hvidlig, nubret substans på huden. Den får oftest huden til at sprække, og giver fødderne en dårlig lugt. Lidelsen kan også sprede sig til undersiden af foden, hvis du har tendens til fodsved.

Fodsvamp er ekstremt smitsomt

Fodsvamp er smitsomt, og derfor bør du ikke gå barfodet i bad derhjemme, ligesom du bør have fodtøj på i omklædningsrum i svømmehaller og til gymnastik. Tilsvarende bør du ikke gøre gymnastik på eller have bare fødder i skoene, hvis du lider af fodsvamp.

Selv om fodsvamp godt kan smitte til hænderne, er der sjældent de samme, fugtige forhold til stede, som det kræves, for at gærsvampen har optimale levevilkår.

Få behandlet fodsvamp af lægeeksamineret fodplejer

Selv om du godt kan komme fodsvamp til livs ved at behandle den selv, får du den mest effektive behandling af fodsvamp hos en lægeeksamineret fodplejer som f.eks. fodklinikken ”Hos Bente”. Vi har over 30 års erfaring og har stor erfaring med at behandle fodsvamp – uanset hvor voldsomt angrebet er.

Så kan du ikke slippe af med din fodsvamp, bør du kontakte os for at få tid til en behandling. Så vurderer og lægger vi en plan for behandlingen. Samtidig giver vi dig nogle gode råd, der mindsker risikoen for, at du bliver generet af fodsvamp igen.

I klinikken kan du betale med kontanter eller MobilePay